HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 Jantung Koronari

Go down 
AuthorMessage
bhaseerMale
Number of posts : 7
Age : 46
Location : Kuala Lumpur dan selangor
Distributor Code : 125047
Rank : nil
Registration date : 2009-11-02

Jantung Koronari Empty
PostSubject: Jantung Koronari   Jantung Koronari Icon_minitimeTue May 04, 2010 4:57 am

Jantung Koronari

Pesakit : Jantung Koronari

Produk : Kapsul Danshen Plus dan Dong Chong CoaKeadaan Kesihatan SEBELUM mengamalkan produk Herba Tasly.

* Dada selalu sakit
* Selalu hilang semangat dan truma yang teruk sehingga tidak mendengar ada orang yg meninggal dunia kerana sakit jantung.
* Hilang kenyakinan diri
* Tangan kiri selalu lenguh-lenguh
* Cepat penat
* Tidak boleh berjalan laju kerana dada akan sesak
* Tidak boleh mendaki bukit atau tangga melebihi 2 tingkat
* Tidak bermaya (kurang oksigen)
* Tidak boleh bekerja dalam tekanan kerana boleh menyebabkan sakit dada
* Bila berada di kawasan keramaian dan tempat yang bising rasa macam nak pitam
* Tidak boleh mengangkat barang-barang berat.
* Tidak boleh marah (pernah dimasukkan ke ccu berpunca dari marah anak)
* Siang malam kena makan ubat berjadual 6 jenis setiap hari (ubat cair darah, kolestrol,ubat jantung)
* Selalu keluar masuk wad icu, ccu dan chdw.

Ini lah sebahagian perkara-perkara yang terjadi kepada saya sepanjang lepas kena serangan jantung.

Keadaan kesihatan SELEPAS mengamalkan produk Herba Tasly

1.Kapsul Danshen Plus mencuci saluran darah yang tersumbat, mencairkan darah, jaga kolestrol

2. Dong Chong Coa- Membina semula sel sel yang mati akibat serangan jantung dan membaiki fungsi metabolisme dan buah pinggang.

Selepas 7 hari pertama mengamalkan ubatan ini, mula merasa perubahan demi perubahan dalam diri saya. Antaranya sakit dada sudah berkurang, sudah boleh mendaki dan berjalan lebih laju. Rasa segar dan bersemangat .

Selepas 30 hari mengamalkan produk ini, ada peningkatan kenyakin diri, sudah boleh bekerja di bawah tekanan (kalau sebelum dah tentu dah sakit dada), dan cuba berhenti ubat hospital, selepas saya yakin tahap dengan peningkatan kesihatan saya dan terus membuat untuk berhenti terus mengambil semua ubat hospital.

Sekarang saya terus mengamalkan Kapsul Danshen Plus, Dong Chong Cao dan Herba Tea. Alhaldulillah kesihatan saya sekarang rasa soalah-olah sudah pulih sepenuh nya setelah 3 bulan mengamalkan produk Tasly. Saya amat bersyukur pada tuhan kerana sekarang sudah banyak perkara rutin harian saya sudah boleh lakukan sendiri. Kenyakinan diri pula sudah meningkat dan rasa sentiasa bersemangat.

Setakat hari ini, inilah satu-satunya produk herba (pattented) yang saya tau dimana ia boleh mencuci saluran manusia hingga ke saluran paling halus (kapilari) yang berada di pasaran.

Fakta :

Seramai 200 juta pengguna produk Tasly di seluruh dunia iaitu melebihi 40 negara.Terima kasih Tasly.

Mohd Bhaseer Wan

019-260 2000
Back to top Go down
View user profile
bhaseerMale
Number of posts : 7
Age : 46
Location : Kuala Lumpur dan selangor
Distributor Code : 125047
Rank : nil
Registration date : 2009-11-02

Jantung Koronari Empty
PostSubject: Re: Jantung Koronari   Jantung Koronari Icon_minitimeTue May 04, 2010 4:58 am

Nama : Mohd Fadzil bin Harun


Umur : 39 tahun


Pesakit : Jantung Koronari ( saluran darah tersumbat ) dan diabetis.

emel : mfadzil.harun@gmail.com

Produk - Kapsul Dashenn Plus dan Dong Chong Coa


Assalamualaikum...

Saya di sahkan mengidap sakit jantung koronari pada 5 november 2009 di pusat perubatan ukm cheras dan dimasukkan ke wad kecemasan setelah mengalami sakit dada yang luar biasa.

Doktor pakar telah menyarankan supaya saya dirawat dengan kaedah 'angiograme' kerana terdapat satu saluran darah ke jantung telah tersumbat, dengan izin Allah, saya selamat menjalani rawatan tersebut dan di masukkan ke wad pemulihan jantung selama 5 hari serta diberi cuti sakit selama 45 hari.

Selepas keluar dari hospital,saya masih lagi ada masaalah kerap dan mudah mengalami sakit dada terutama bila menggunakan tangan dan kaki bahagian kiri dalam keadaan memijak/menekan,mudah penat bila berjalan atau naik tangga,rasa pening nak pitam bila berada dalam suasana bising dan tidak boleh melakukan kerja kerja berat walaupun memandu kereta dan motosikal.

Keadaan ini berlarutan selama 2 minggu,sehinggalah saya terjumpa blog En.Bhaseer semasa melayari internet berkaitan dengan produk tasly terutama kapsul dashenplus yang berperanan sebagai pencuci saluran darah yang ada kena mengena dengan sakit jantung koronari.Bermula dengan emel akhirnya saya berjumpa dengan En. Bhaseer yang juga pesakit jantung koronari apabila beliau sendiri sudi datang ke rumah ,semata- mata untuk membantu saya dengan memperkenalkan produk Tasly. ( terima kasih En.Bhaseer).

Beliau telah menyarankan supaya saya mengambil kapsul dashen plus untuk mencuci darah dan saluran darah dan dong chong coa untuk membina semula sel-sel yang mati akibat serangan jantung dan juga merawat buah pinggang, Melihat pada harga produk ini amatlah memeranjatkan ( 1 botol=30 biji= Rm 190.00), tetapi beliau telah mencadangkan supaya menjadi ahli supaya dapat membeli dengan harga ahli.

Alhamdulillah dengan izin Allah s.w.t ,saya mula merasa kesan pertama pada hari kelima, apabila dada tidak merasa sakit lagi bila kaki dan tangan kiri di gunakan dalam keadaan menekan/memijak,saya dapat merasakan perubahan demi perubahan yang positif apabila saya terus memakan dashen plus dan dcc apabila satu-satu masalah hilang dengan sendiri dan sekarang telah boleh memandu kereta dan motor semula serta melakukan aktiviti-aktiviti lain macam biasa tetapi masih lagi berhati-hati akibat trauma serangan jantung yang lalu.

Sehingga hari ini saya telah menghabiskan 3 botol dashenplus dan 1 dcc, dan masih mengamalkan 2 biji dashenplus,2 biji dcc setiap hari dengan mengawal pemakanan serta melakukan senaman seminggu 3 kali, saya merasakan semakin hari bertambah sihat dan bacaan gula dalam darah juga stabil antara 6.0mmol/l -7.0mmol/l begitu juga tekanan darah, bacaan terbaru adalah 140/83.

Saya juga ingin melahirkan rasa syukur kepada Allah s.w.t kerana dipermudahkan urusan mencari penawar penyakit saya iaitu hanya sekali mencuba produk ini terus mujarab/serasi sedangkan ada di antara saudara-saudara kita yang lain telah mencuba pelbagai jenis ubat/produk tetapi masih tidak mujarab/serasi walaupun berhabis ribuan ringgit dan masa yang banyak.


sekian.


Mohd Fadzil Bin Harun. (Kuala Lumpur)

No H.P : 013-3334970 / 013-3417745
Back to top Go down
View user profile
 
Jantung Koronari
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: TESTIMONIES-
Jump to: